Vedd kezedbe a saját életed!

 

Mindannyiunk életében állandó a változás, de nem mindegy, hogyan tudjuk kezelni. Akik csak követik a változásokat, sokkal ritkábban aratnak sikereket, mint akik maguk irányítják és saját céljaik elérésére fordítják őket. Tanuld meg, hogyan legyél nyertes! Dara Péter változáskezelési coach, a DEVISE Hungary ügyvezetőjének előadása segít túllépni a változástól való félelmen.

 

A “Félelem a változástól” című MentorFM adást 2015. december 21. 12:00 - 2015. december 22. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi playerre kattintva.

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!
Félelem a változástól

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS