Legyél Te a MentorFM vendégszerkesztője!

 
Itt a lehetőség, hogy a számodra legfontosabb, legérdekesebb témában több mint 5000 regisztrált hallgatóhoz eljuttasd a mondanivalód: a MentorFM vendégszerkesztőket keres!
 
A MentorFM szerkesztősége számára az indulástól kezdve nagyon fontos a hallgatók véleménye. Számos témajavaslatot kapunk a több mint 5000 regisztrált hallgatónktól, és miközben nagyon hálásak vagyunk ezért, úgy gondoljuk, hogy ideje lehetőséget adnunk annak, aki szeretne egy adott témát kidolgozni. Ha Neked is olyan tudás van a birtokodban, amely illeszkedik a MentorFM közel 200 adásához, akkor itt az ideje, hogy megoszd velünk, mi pedig életre keltjük!
 
MentorFM-kampany-2016augusztus
 
Hogyan lehetsz vendégszerkesztő?
Dolgozz ki egy témát írásban, amely megfelel a MentorFM kritériumainak, a szerkesztőségünk pedig az írott szöveg alapján elkészíti a már ismert stílusú hanganyagot. Ezt követően a saját adásodat megtalálod majd a mobilalkalmazásban és a webplayerben egyaránt!

Az adásban természetesen elhangzik a neved, illetve az adásod promóciója során feltüntetjük az általad küldött fotódat is az adáshoz tartozó blogbejegyzésben, valamint Facebook és Instagram oldalunkon. Így megoszthatod az ismerőseiddel a sikeredet, és közben segíthetsz több mint 5000 hallgatónak egy olyan tudásanyag átadásával, ami számukra is hasznos lesz.
 
Meddig adhatod le a kész írásodat?
2016. augusztus 1 - 31. között várjuk az Általad írt témakidolgozást, és ebben az időtartamban értesítünk arról is, hogyan bíráltuk el a Tőled kapott dokumentumot.
 
Hogyan juttasd el hozzánk a kritériumainknak megfelelő anyagot?
Kérjük, az elkészült írást küldd el nekünk e-mailben az alexandra@mentorfm.hu címre! Az e-mail tárgya az legyen: Vendégszerkesztő a MentorFM-en Kérjük, hogy az e-mailben mutatkozz be 2-3 sorban, röviden: mivel foglalkozol, milyen sikereket értél el az adott területen és miért éppen azt a témát választottad?
 
Hogyan zajlik a kiválasztás?
A MentorFM szerkesztősége a beérkezett adástervezetek közül kiválasztja azt az 5 munkát, amely a leginkább megfelel a szabályzatnak, és amelyről úgy ítéljük meg, hogy a leghasznosabb az 5000 regisztrált hallgató számára. Minden jelentkezőt tájékoztatunk a beküldött adástervezet elbírálásának eredményéről, ugyanakkor a választás jogát fenntartjuk.
 
Sok sikert, jó munkát kívánunk!