Thuróczy Szabolcs: „Én nem sikeres, hanem boldog embernek tartom magam!”

 
18 éves korában ismerkedett meg a színészmesterséggel Thuróczy Szabolcs, aki annak ellenére sem tért le a saját maga által választott pályáról, hogy közben elvégezte a jogi egyetemet. Színházi munkái mellett rendszeresen feltűnik a mozivásznon.

Szabolccsal az egyik legnépszerűbb munkája, a 2015-ben készült “Tiszta szívvel” című film kapcsán beszélget a stylemagazin.hu szerkesztő-újságírója, Király Eszter, akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást.

A beszélgetésből kiderül, hogy vajon Szabolcs a “Tiszta szívvel” című filmet tartja-e karrierje eddigi csúcsának, hogy mennyire volt könnyű azonosulnia a kerekesszékes bérgyilkos szerepével, illetve hogy milyen fizikai felkészülést és lelki ráhangolódást igényelt Rupaszov karakterének megformálása.
 
en-nem-sikeres-hanem-boldog-embernek-tartom-magam
 
Az "Én nem sikeres, hanem boldog embernek tartom magam!" - interjú Thuróczy Szabolccsal című MentorFM adást számítógépen meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 

 
Hallgass minket akár útközben, mobilon is: a MentorFM alkalmazás elérhető ingyenesen iOS és Android eszközre. Az interjút megtalálod a Sikeres emberek csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS