Startupok, amik nem élték meg 2016-ot

 
A tőke és a világmegváltó ötlet önmagában nem garancia a sikerre - még a startupok világában sem. Hogy ez mennyire így van, azt jól mutatja annak a 7 startupnak a 2015-ben bekövetkezett bukása, melyekbe összesen 400 millió dolláros tőkét invesztáltak. Az ötlet mind a 7 esetben jó volt, a befektetők is lelkesek voltak, valami hiba azonban mégis csúszott a gépezetbe.

 


 
A "Startupok, amik nem élték meg 2016-ot” című MentorFM adást 2016. január 5., kedd 14:00 óráig meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Startupok, amik nem élték meg 2016-ot
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre, lépj be Facebook vagy LinkedIn fiókoddal, és egy vadonatúj világ tárul eléd! 11 csatorna több mint 120 adását hallgathatod meg teljesen ingyenesen, sőt! Le is töltheted a telefonodra, hogy internethasználat nélkül is elérhető legyen. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd A megtérülő online jelenlét csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS