Oldalirányú kreativitás – interjú Kaszás Györggyel

 

“A kreativitás olyan luxus, amit mindenki megengedhet magának”. A világ legjobb sörreklámjához nem feltétlenül kellett egy vidáman söröző baráti társaság, sőt! Még sör sem. Ahogyan a Shell példája is azt mutatja, hogy a sablonos, lineáris gondolkodás ideje lejárt. Most annak jött el az ideje, aki képes az oldalirányú gondolkodásra. Te köztük vagy? Exkluzív interjú Kaszás Györggyel.

 

Az “Oldalirányú kreativitás” című MentorFM adást december 6. 12:00 - december 7. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Kaszás György

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS