A nárcisztikus személyiségtípus módszerei a behálózásra

 
A legtöbben csak azután ismerik fel a nárcisztikus személyiségzavarral küzdő embertársaikat, amikor már túl késő, és valamilyen érzelmi sérülést szenvedtek el tőle. Ez pedig nem véletlen: a nárcisztikusok ugyanis profi módon képesek behálózni azokat az embereket, akikre a leginkább szükségük van, és azt is pontosan tudják, hogyan vegyenek rá másokat, hogy azt tegyék, amit ők akarnak.
De melyek azok a módszerek, melyeknek szinte senki sem tud ellenállni, és amelyeket a nárcisztikusok a leggyakrabban alkalmaznak annak érdekében, hogy teljesen behálózzák a társukat? Kiderül legfrissebb adásunkból!
 

 
“A nárcisztikus személyiségtípus módszerei a behálózásra” című MentorFM adást 2016. június 6., hétfő 12:00 óráig hallgathatod meg a fenti lejátszóra kattintva.
 
A nárcisztikus személyiségtípus módszerei a behálózásra
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: 170-nél is több hasonló, és ingyenes adás található a MentorFM alkalmazásban, amit letölthetsz iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS