Mire tanít 200 millió forint a startup világban?

 

A nekirugaszkodó vállalkozások világában az egyetlen állandóság a folyamatos változás. A siker kulcsát senki sem ismeri, de a bukásokból és sikertelen próbálkozásokból olyan tapasztalatokra lehet szert tenni, melyek az üzleti világ egyéb szegmenseiben is kamatoztathatók.

Bárdos Kristóf számos különböző startup inkubációs folyamatában vett részt összesen mintegy 200 millió forint összköltségvetéssel. Az évek során szerzett tapasztalatairól, a tanulságokról és a legérdekesebb projektekről adott interjút a MentorFM stúdiójában Dunder Krisztiánnak.

 


 
A “Mire tanít 200 millió forint a startup világban? - interjú Bárdos Kristóffal” című MentorFM adást 2016. január 18. 12:00 óráig meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
Mire tanít 200 millió forint a startup világban?
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Megtérülő online jelenlét csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS