Miért van az, hogy egy apróságra emlékszünk, míg egy fontos dolgot elfelejtünk?

 

Mindenkinek más időszak él élénkebben az emlékezetében, de azt természetesnek vesszük, hogy emlékképek vannak a fejünkben. De az emlékezet tényleg a fejben van? Hogyan működik? Mitől függ, hogy mire emlékszünk és mit felejtünk el? Most kiderül!

 

A “Hogyan működik az emlékezet?” című MentorFM adás 2015. december 16. 12:00 - 2015. december 17. 12:00 óra között meghallgatható az alábbi playerre kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Hogyan működik az emlékezet?

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS