Miért járnak kiemelkedően sikeres emberek minden nap ugyanolyan ruhában?

 
Sokan álmodoznak arról, hogy egy nap majd híresek és gazdagok lesznek, és attól a naptól kezdve csak a legszebb, legdrágább ruhákat hordják majd. Ugyanakkor a divatos öltözködés és a vaskos pénztárca nem járnak kéz a kézben.

Számos olyan kiemelkedően sikeres ember van, aki minden nap ugyanolyan ruhát visel, teljesen figyelmen kívül hagyva az aktuális divatot, de még az exkluzív márkákat is. Van köztük zenész, divattervező, de még elnök is! Hogy kik azok, akik megtehetnék, hogy a lehető legváltozatosabb gardróbból válogassanak, és mégis mindig ugyanolyan ruhát viselnek, kiderül a MentorFM legfrissebb adásából, mely meghallgatható az alábbi playeren!
 

 
A “Miért járnak kiemelkedően sikeres emberek minden nap ugyanolyan ruhában?” című MentorFM adást 2016. május 31., kedd 12:00 óráig meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Miért járnak kiemelkedően sikeres emberek minden nap ugyanolyan ruhában?
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: 170-nél is több hasonló, és ingyenes adás található a MentorFM alkalmazásban, amit letölthetsz iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Sikeres emberek csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS