Lehetsz újra boldog a munkahelyeden!

 

Úgy érzed, minden nap egyforma? Reggel nincs kedved felkelni, az ágyban fekve számolod a perceket, hogy mennyit nyerhetsz még indulásig? A munkád egyhangú, az egyik kollégád idegesítő, a másik bosszantó, a harmadik meg simán csak unalmas. A napjaid is unalmasak; nincs kihívás, sem előrelépési lehetőség - semmi, amiért örömmel járhatnál munkába.
 
Emlékszel még, amikor értesítettek, hogy megkaptad az állásod, milyen boldog voltál? Az első napra mennyit készülődtél és milyen klasszak voltak a kollégák, a légkör és minden feladat? Jó hírünk van: lehet újra ugyanolyan, érezheted magad újra jól a munkahelyeden!
 

 
A "Munkahelyi boldogság 16 lépésben" című MentorFM adást január 25., hétfő 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Munkahelyi boldogság 16 lépésben

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Karrier tapasztalt munkavállalóknak csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS