Kényszeres cselekvések – ismerd meg az OCD-t!

 

Túlzásba vitt kézmosás, az ajtózárak és a csapok gyakori ellenőrizgetése, az asztalon lévő iratok vagy a számítógépen lévő mappák és fájlok folyamatos rendezgetése, esetleg haszontalan tárgyak felhalmozása. Ezek mind az OCD, vagyis a kényszerbetegség tünetei lehetnek. A kényszerbetegek naponta órákat töltenek tolakodó gondolatokkal vagy értelmetlen cselekedetekkel. Az agyuk leragad egy bizonyos gondolatnál vagy késztetésnél, és nem tudnak tőle szabadulni. Olyan ez, mint egyfajta szorongás.

 

A “Kényszeres cselekvések - mi az az OCD?” című MentorFM adást 2015. december 11. 12:00 - 2015. december 12. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Kényszeres cselekvések - ismerd meg az OCD-t!

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS