Ismerd fel, ha dróton rángatnak!

 
Mindenki ismeri a mondást, mely szerint "a cél szentesíti az eszközt." Arról viszont kevesebben hallottak, hogy az olasz filozófus és politikus, Machiavelli nevéhez fűződő mondással azonosulók egy külön embertípusba sorolhatók. Ők az úgynevezett „machiavelliánusok“, akik azzal írták be magukat a pszichológusok fekete könyvébe, hogy manipulálási és csalási képességük kiemelkedő. Tudj meg mindent erről az embertípusról, hogy fel tudd ismerni, ha van olyan a környezetedben, aki próbál dróton rángatni. Hallgasd meg adásunkat az alábbi playeren!
 

 
A “Mesteri manipulátornak születni kell” című MentorFM adást 2016. június 4. 12:00 óráig hallgathatod meg a fenti lejátszóra kattintva.
 
Ismerd fel, ha dróton rángatnak!
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: 170-nél is több hasonló, és ingyenes adás található a MentorFM alkalmazásban, amit letölthetsz iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS