Figyelj, hogy figyeljenek: a jó történetmesélés titka

 
Az egyik legnagyobb kihívás az üzleti életben úgy bemutatkozni, hogy arra később is emlékezzenek a jelenlévők. Kevesen választják a meggyőzési célú történetmesélés, vagyis a storytelling eszközét, pedig a legerősebb és legemlékezetesebb módszerek egyike. Sokan tanácstalanok, mert nem tudják, milyen történetet meséljenek, hogyan kezdjenek bele és egyáltalán, hogyan is kell jól történetet mesélni.

Gyakorlati tanácsokat ad Györffy Kinga, a Personal Brand Institute tanácsadó-trénere, egyetemi oktató, akinek szakterületei a történetmesélés magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, valamint a modern retorika. Az elmúlt tíz évben több száz felső- és középvezető, startupper, valamint egyetemista fejlesztésében vett részt. A 2015-ös Imagine Cup innovációs világverseny döntőjében közönségdíjat nyert Mistory nevű magyar csapat felkészítője.
 

 
A "Figyelj, hogy figyeljenek: a jó történetmesélés titkai" című MentorFM adást május 21., szombat 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Figyelj, hogy figyeljenek: a jó történetmesélés titkai

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: több mint 170 további hasznos adásért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a A megtérülő személyes márka csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS