Így mérgezik a negatív emberek az életed

 
Önbizalomhiány, irigység és szorongás. 3 tulajdonság, melyek önmagukban is képesek mérgezni bárki személyiségét, de ha egyszerre vannak jelen, könyörtelen pusztítást végeznek. Nemcsak annak a lelkét rombolják le, akiben táptalajra leltek és elhatalmasodnak, de azokét is, akik minden nap kénytelenek együtt élni velük. Bár teljesen elkerülni nem lehet és nem is feltétlenül kell a negatív embereket, azért könnyebbé teheti az együtt töltött időt az, ha megpróbálod megérteni a motivációikat és a negatív hozzáállásuk okait.

Ha megpróbálod új szemszögből szemlélni őket, akkor a Te életedre kiható negatív hatásokat is el tudod kerülni. Ebben segít a MentorFM legújabb adása!

 

 

Az "Így mérgezik a negatív emberek az életed" című MentorFM adást április 12., kedd 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Így mérgezik a negatív emberek az életed

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS