Így lesz a honvágyból kulturális sokk

 

Egy amerikai kutatócsoport az '50-es években Brazíliába utazott egy egészségügyi program miatt, és a csoport tagjain egy idő után kulturális és beilleszkedési zavarok mutatkoztak. Akkor foglalkozásból eredő betegségnek titulálták, később azonban Dr. Kalervo Oberg kanadai antropológus rámutatott, hogy idegen kultúrába kerülve foglalkozástól függetlenül kialakul ugyanaz az érzés mindenkiben.

 

Az “Ismerd meg és győzd le a kulturális sokkot!” című MentorFM adást 2015. december 20. 12:00 - 2015. december 21. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Így lesz a honvágyból kulturális sokk

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS