Így csökkentheted a mindennapi stresszt

 
A legtöbb ember életében folyamatosan változik, hogy mennyi stressznek van kitéve. Sőt, a forrása sem állandó: van, aki a tanulmányi vagy munkahelyi problémái, míg mások a magánéleti gondok vagy épp anyagi okok miatt mennek át nehezebb időszakon. Az viszont közös bennük, hogy mindannyiuknak ugyanazok a módszerek segíthetnek csökkenteni a stresszt, és túlélni az aggódással teli időszakot, hogy aztán egy nyugodtabb, kellemesebb periódus vegye kezdetét.
 
Ha úgy érzed, hogy jól jönne néhány gyakorlati ötlet arra az időszakra, amikor fokozott stressznek vagy kitéve, hallgasd meg a tippeket tartalmazó adásunkat!
 

 
Az "Így csökkentheted a mindennapi stresszt" című MentorFM adást február 29., hétfő 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
 Így csökkentheted a mindennapi stresszt

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS