Hogyan mondj nemet a munkában?

 
Teljesen normális dolog, ha kellemetlenül érzed magad, amikor nemet mondasz a főnöködnek vagy az ügyfelednek, de van módszer arra, hogy nemet mondj, miközben megmarad az egészséges és tiszteletteljes kapcsolat közöttetek. A titok abban rejlik, hogy pozitív és konstruktív okokat hozzunk fel, amikor nemet mondunk. Mutatjuk, hogyan!

 


 
A “Hogyan mondj nemet a munkában?” című MentorFM adást 2015. december 29. 12:00 - 2015. december 30. 12:00 óra között meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Hogyan mondj nemet a munkában?
 
Best of MentorFM 2015: December 26-tól 5 napon keresztül az 5 legnépszerűbb MentorFM adást hallgathatod meg anélkül, hogy az alkalmazásba belépnél. Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android okoseszközödre, lépj be Facebook vagy LinkedIn fiókoddal, és egy vadonatúj világ tárul eléd! 11 csatorna több mint 110 adását hallgathatod meg teljesen ingyenesen, sőt! Le is töltheted a telefonodra, hogy internethasználat nélkül is elérhető legyen. Töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS