Hogyan ismerhetők fel a pszichopaták?

 
A pszichopaták lenyűgözően sármosak és kedvesek tudnak lenni. Könnyen ígérnek, valamint sokszor tesznek szívességet a másiknak, de ezen tetteik hátterében nem valódi érzelmek vannak, hanem a bizalom elnyerésének vágya. Tudják, hogy az emberek a hála érzése miatt sok mindenre rávehetők, és megpróbálják már előre lekenyerezni a másikat azért, hogy amikor majd szívességet kérnek tőle, ne ütközzenek elutasításba.
 
Hogy miről ismerhetők fel, hogyan lehet kezelni őket és a hétköznapokban milyen viselkedésmintákat mutatnak, kiderül 6 perces adásunkból!
 

 
A "Hogyan ismerhetők fel a pszichopaták?" című MentorFM adást február 10., szerda 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Hogyan ismerhetők fel a pszichopaták?

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS