A hatalmi egyensúly a sikeres tárgyalás kulcsa

 
Ujváry András pénzügyi területen kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserek vezetője volt, amikor tapasztalatai felhasználásával kidolgozott egy egyedülálló tréningrendszert. A foglalkozásokon a résztvevők megtanulják, hogy a számukra előnyös együttműködési kondíciók elfogadtatásának egyik legfontosabb feltétele: a hatalmi egyensúly megteremtése.

Hogy milyen összetevők alkotják a hatalmi egyensúlyt, hogyan lehet befolyásolni és mi a titka a tárgyalást kísérő stressz kiiktatásának és ezáltal az eredményes tárgyalásnak, arról Ujváry András, az Exline Kft. ügyvezetője tart előadást a MentorFM stúdiójában.

 

 

"A hatalmi egyensúly a sikeres tárgyalás kulcsa" című MentorFM adást április 10., vasárnap 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
A hatalmi egyensúly a sikeres tárgyalás kulcsa

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Vállalat és vezetés csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS