Három hónap alatt tízezernél is több önfejlesztő előadást hallgattatok

 

Mindössze 3 hónap kellett ahhoz, hogy átlépjék a 10 ezres lejátszási számot a Growww Digital ingyenes mobilalkalmazásában található hanganyagok, melyek lehetővé teszik az önfejlesztést holtidőben. Minden várakozást felülmúl a MentorFM.

MentorFM

2015. április 13-án indult útjára az az ingyenes okostelefonra készült alkalmazás, mely lehetővé teszi az iOS és Android rendszerű okostelefon tulajdonosoknak, hogy hanganyagokon keresztül ingyenesen fejlesszék magukat a lehető legkülönfélébb témákban.

 

A Growww Digital célja a MentorFM-mel az, hogy segítse a magyar vállalkozókat és vezetőket személyiségük és hatékonyságuk fejlesztésében - üzleti céljaik, és a munka-magánélet egyensúly elérése érdekében.

 

"Az indulás óta eltelt mindössze 3 hónap igazolja, hogy a felhasználók igényt tartanak erre a rendszerre: több mint 6500 online lejátszással (streaming) és közel 4000 letöltés utáni, offline lejátszással büszkélkedhet az ingyenes applikáció, melyben rendszerezett tudásanyag várja a fejlődni vágyókat." - nyilatkozta a MentorFM ötletgazdája és vezetője, Dunder Krisztián.

 

A MentorFM hanganyagai között kiemelt fontosságúak a hazai elismert szakemberekkel készült interjúk és monológok:

  • Kaszás György kreatív igazgató / coach / tréner, több mint 10 könyv szerzője,
  • Szombati Orsolya, a Sales Akadémia tulajdonosa és trénere,
  • Marton Krisztina, a Telkes fejvadász cég társalapítója, valamint
  • Dara Péter változáskezelési coach,
  • Szerémi Péter kommunikációs szakértő és
  • Lévai Richárd közösségi marketing specialista, akik örömmel beszéltek a MentorFM hallgatóinak szakterületük legaktuálisabb témáiról.

 

Az interjúk mellett helyet kapnak a legnépszerűbb hazai és külföldi pszichológusok, szociológusok, coachok és társadalomkutatók elméletei alapján összeállított hanganyagok, melyek mindegyike széles körben elterjedt problémákra ajánl könnyen megvalósítható gyakorlati megoldást. A felhasználók jelenleg 70 adást hallgathatnak meg és mindegyiket le is tölthetik - összességében közel 7 órányi hanganyaggal fejleszthetik magukat. Közérthető, egyszerű és mégis hatékony: ez a MentorFM.

 

Érdekességek a MentorFM alkalmazással kapcsolatban

 

  • a leghallgatottabb hanganyag a "Generációs különbségek - 1. rész" (Ön- és emberismeret csatorna)
  • kiemelkedően sikeres az "Érzelmi intelligencia" című hanganyag (Ön- és emberismeret csatorna)
  • a MentorFM jelenleg 8 különböző csatornát működtet: Ön- és emberismeret, Produktivitás, Karrier pályakezdőknek, Karrier tapasztalt munkavállalóknak, Vállalat és vezetés, A megtérülő online jelenlét, Sikeres emberek és Így működik az agyad
  • április 13. - június 8. időszakban tesztüzemben működött az alkalmazás, mely ebben az intervallumban 1100 lejátszást és 800 letöltést ért el. A teljes 10 ezres lejátszás 20%-a keletkezett a tesztüzemben, míg a 80% az alkalmazás élesítését követő egy hónapban realizálódott.