Ez a titka annak, hogy mindenre emlékezz

 

Tudtad, hogy képes vagy megtanulni, hogyan emlékezz apró részletekre, és hogyan hívd elő az információt, amikor szükséged van rá? Egyáltalán nem bonyolult, ha már ismered azt a 3 trükköt, aminek segítségével képes leszel minden apróságot megjegyezni, amire később emlékezni szeretnél.

 

A “3 hihetetlen trükk, hogy emlékezz az apró részletekre is” című MentorFM adást 2015. december 23. 12:00 - 2015. december 24. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi playerre kattintva.

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!
emlékezz az apró részletekre

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS