Előzd meg, hogy a kiégés áldozattá tegyen!

 
Ha azon kapod magad, hogy reggel gyomorgörccsel ébredsz, mert ma is be kell menned dolgozni, vagy épp nagy rajtad az érzelmi nyomás, miközben nemcsak túlhajszoltnak, de alulfizetettnek is érzed magad, ideje változni, és változtatni. Nem lesz könnyű, de megéri.

A kiégés ugyanis olyan veszély, melyet elhárítani sokkal könnyebb, mint kezelni. Nem szabad odáig jutnod, hogy közöny járja át a mindennapjaidat és csalódás érjen önmagaddal kapcsolatban! Hogy mit tehetsz a kiégés elkerülése érdekében és melyek a leghatásosabb módjai az úgynevezett burnout szindróma megelőzésének, kiderül a MentorFM legfrissebb adásából!

 

 

Az "Előzd meg, hogy a kiégés áldozattá tegyen!" című MentorFM adást március 23., szerda 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Előzd meg, hogy a kiégés áldozattá tegyen!

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Karrier tapasztalt munkavállalóknak csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS