Előny vagy hátrány a külföldön töltött gyerekkor?

 

Ahogy egyre többen költöznek külföldre, egyre több gyermek nő fel szülei kultúrájától távol: őket nevezi a tudomány "harmadik kultúrájú gyerekeknek". Az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke, Barack Obama is harmadik kultúrájú gyerekként nőtt fel, és élettörténete igen tanulságos. De hogyan alakítja a gyakori költözés és a külföldön töltött gyerekkor a személyiségfejlődést?

 

A “Vándoréletmódban felnőni: a harmadik kultúrájú gyerekek” című MentorFM adást 2015. december 18. 12:00 - 2015. december 19. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Vándoréletmódban felnőni

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS