Elképesztő szokások a világ körül

 

Miért nem használnak a japánok papírzsebkendőt? Mikor vacsoráznak a spanyolok? Kik és miért köszönnek egymásnak az orruk összeérintésével? Melyik országban tilos 4-est tartalmazó szobaszámot használni a szállodákban? Megannyi érdekes kérdés a kultúrák és a szokások különbözőségéről, melyekre néha érdekes, máskor fura, megint máskor mókás a válasz.

 

Az “Elképesztő szokások a világ körül” című MentorFM adást 2015. december 17. 12:00 - 2015. december 18. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

elképesztő szokások

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS