Élet egy évszakok nélküli országban: Malajzia magyar szemmel

 

Koronics Krisztián nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott Magyarországon, majd 5 éve Malajziába költözött. A vele készült interjúból kiderül, hogy milyen az élet egy évszakok nélküli országban, hogy az indiai, a maláj és a kínai kultúra világába hogyan lehet magyarként beilleszkedni, illetve milyen végzettséggel és szaktudással érdemes megpróbálni érvényesülni, ha valaki Malajziát választja költözése úticéljának.

 

A “Malajziában érvényesülni magyarként - interjú Koronics Krisztiánnal” című MentorFM adást 2015. december 19. 12:00 - 2015. december 20. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Koronics Krisztián

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS