Egy jó alvás a siker titka

 
Életünk egyharmadát alvással töltjük, ami sokak szerint időpocsékolás. Ők próbálják a lehető legminimálisabbra csökkenteni az időkiesést, ezért csak annyit alszanak, amennyit feltétlenül muszáj. Elméletben ez jó taktikának tűnik, a gyakorlatban viszont 40%-os teljesítménycsökkenést is eredményezhet.

Fontos vizsga, prezentáció vagy más esemény előtt különösen fontos a mély, pihentető alvás, mert azt követően tudod a legjobb formádat hozni. Persze az alvás nem helyettesíti a felkészülést, viszont fontos kiegészítője annak. De mit csinál az agyad, miközben alszol? Például döntéseket hoz. Ezen kívül pedig további 4 dolgot, amikről jobb, ha tudsz!
 


 
Az "Ezt csinálja alvás közben az agyad” című MentorFM adást 2016. január 10., vasárnap 21:00 óráig meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Ezt csinálja alvás közben az agyad
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: produktivitással kapcsolatos további adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Így működik az agyad elnevezésű csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS