Megépítsük vagy ne építsük? Döntés pretotípussal

 
A pretotípizálási metódus hazai nagykövete, Bonyhádi Gábor előadásából kiderül, hogyan lehet reális döntést hozni egy-egy projekt megvalósításáról, illetve mi a titka annak, hogy egy esetleges bukás a lehető legolcsóbb, leggyorsabb és legfájdalommentesebb legyen.

A MarkMyProfessor.com és a Lamirez.com projektek társalapítója, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, illetve a Budapesti Metropolitan Egyetem oktatója, azaz Bonyhádi Gábor Vértes Mártonnal közösen jegyzi Alberto Savoia méltán sikeres könyvének magyar verzióját, mely “A pretotípus” címet kapta.

 

 
A "Megépítsük vagy ne építsük? Döntés pretotípussal" című MentorFM adást február 8., hétfő 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Megépítsük vagy ne építsük? Döntés pretotípussal

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Vállalat és vezetés csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS