Demokratikus vállalatvezetés a gyakorlatban

 
Azokban az iparágakban, ahol a tudásnak kitüntetett szerepe van, a vállalatok hierarchikus rendszere egyre inkább átalakulni látszik. Egyre több cég keres új utakat azáltal, hogy a nagy tudással rendelkező dolgozók belső motivációjára alapozza működését. Mostanra megtanulták, hogy amikor az egyén megfelelő környezetbe kerül és olyan célokat tűznek ki elé, amikkel azonosulni tud, akkor többé nincs szükség a külső motivációra. Ez nem jelenti azt, hogy nincs szükség kijelölt vezetőkre, azt viszont igen, hogy ezeknek a vezetőknek nem az a dolga, hogy őrt álljanak a munkavállalók asztala felett, és folyamatosan ellenőrizzék őket.
 
Vajon hogyan lehet sikeres egy emberközpontú vállalkozás? Mik az alapelvei egy demokratikus cégvezetésnek? Kik azok, akiknek már bevált? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ a MentorFM legújabb adásából!
 

 
A "Demokratikus vállalatvezetés a gyakolatban" című MentorFM adást február 25., csütörtök 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Demokratikus vállalatvezetés a gyakolatban

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Vállalat és vezetés csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS