Csak páran képesek a multitaskingra

 
Kinek ne lenne ismerős a kihívás, hogy egyszerre több dologgal kell megbirkóznia? Mindenki életében vannak időszakok, amikor párhuzamosan több feladatban is helyt kell állni. A nőknek a gyereknevelés, a háztartás és a munka forgatagában, míg a férfiaknak a munka és a magánélet egyensúly megteremtésében lehet hasznos az, ha egyszerre több dologra is figyelmet tudnak fordítani. Az úgynevezett "multitasking" azonban nem is olyan egyszerű...
csak páran képesek a multitaskingra

 

A “Csak páran képesek a multitaskingra” című MentorFM adást 2015. december 26. 12:00 - 2015. december 27. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi playerre kattintva.

 

 

Best of MentorFM 2015: December 26-tól 5 napon keresztül az 5 legnépszerűbb MentorFM adást hallgathatod meg anélkül, hogy az alkalmazásba belépnél. Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android okoseszközödre, lépj be Facebook vagy LinkedIn fiókoddal, és egy vadonatúj világ tárul eléd! 11 csatorna több mint 110 adását hallgathatod meg teljesen ingyenesen, sőt! Le is töltheted a telefonodra, hogy internethasználat nélkül is elérhető legyen. Töltsd le most!

 

Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS