Boldog vagy tartalmas élet?

 

Az ismert mondással ellentétben a pénz mennyisége és a boldogság függnek egymástól. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a pénz mennyisége és a boldogság intenzivitása között egyenes arányosság lenne. Ahogyan azt sem, hogy akinek sok pénze van, az tartalmas életet él. A Te életedet melyikhez sorolnád: boldog vagy tartalmas, esetleg mindkettő?

 


 
A “Boldog vagy tartalmas élet?” című MentorFM adást 2015. december 27. 12:00 - 2015. december 28. 12:00 óra között meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Boldog vagy tartalmas élet?
 
Best of MentorFM 2015: December 26-tól 5 napon keresztül az 5 legnépszerűbb MentorFM adást hallgathatod meg anélkül, hogy az alkalmazásba belépnél. Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android okoseszközödre, lépj be Facebook vagy LinkedIn fiókoddal, és egy vadonatúj világ tárul eléd! 11 csatorna több mint 110 adását hallgathatod meg teljesen ingyenesen, sőt! Le is töltheted a telefonodra, hogy internethasználat nélkül is elérhető legyen. Töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS