Az érzelmi felszabadítás technikája: az EFT módszer

 
„A feldolgozatlan negatív érzelmeink okozzák a fizikai fájdalmaink és betegségeink 85%-át.” - jelentette ki Eric Robins, amerikai orvos. Az EFT, vagyis az Érzelmi Felszabadítás Technika az emberi szervezet energiáját használja a gyógyításra, felismerve, hogy negatív érzelmeink és végső soron betegségeink alapvető oka mindig valamilyen energetikai blokk, legyen szó akár lelki problémákról (harag, félelem, fóbia, stb.), akár testi érzésekről (fájdalom, görcs, nyomás, stb.).
 

 
Az EFT módszert Takács Péter gyermekéletmód-tanácsadó mutatta be a 90.9 Jazzy Rádió Dr. Jazzy című egészségmegőrző műsorában. A MentorFM-en a műsor szerkesztett, rövidített adása hallható: a fenti playeren április 30., szombat 12:00 óráig hallgathatod meg.
 
Az érzelmi felszabadítás technikája

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS