Az ember a humorista mögött: interjú Aranyosi Péterrel

 
"Mennyivel rosszabb az életünk, mint a rock-sztároknak! Minket nem várnak az öltözőben félmeztelen őrjöngő nők, mi csak azt meséljük, milyen szerencsétlenek vagyunk, mennyire pórul jártunk" - mesélte a MentorFM stúdiójában Aranyosi Péter, aki egy őszinte interjúban vall magánéletéről, a humorista hivatás pozitív és negatív oldaláról egyaránt.

A vele készült beszélgetés megmutatja, milyen egy humorista élete valójában. Ha mindig is tudni akartad, honnan merít ötletet a poénokhoz, hogyan gondolkodik és viselkedik a színpadon kívül, hallgasd meg az Aranyosi Péterrel készült interjút a MentorFM-en!

 

 

Az "Én is léptem már fel ezreknek, de ott elvész a lélek" - interjú Aranyosi Péterrel" című MentorFM adást március 25., péntek 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Az ember a humorista mögött: interjú Aranyosi Péterrel

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Sikeres emberek csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS