Az egészséges alvás a produktív nap titka

 
Sokan szeretnék produktivitásukat jobb időbeosztással növelni, míg mások az egészséges táplálkozástól, a sporttól vagy egy új hobbitól várják a teljesítménynövekedést. Mindannyiuknak igaza van részben, azonban van egy dolog, ami mindezeknél fontosabb.

Az egészséges alvás. Lehet, hogy eddig nem gondoltad át, de a produktív nap valójában az azt megelőző éjszakával indul. Minél fáradtabb vagy, annál több időt vesz igénybe egy-egy feladat elvégzése, így pedig hamar kicsúszol a tervezett napirendből. De mit is jelent pontosan az, hogy egészséges alvás?
 

 
“Az egészséges alvás a produktív nap titka” című MentorFM adást június 22., szerda 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
Az egészséges alvás a produktív nap titka
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: 170-nél is több hasonló, és ingyenes adás található a MentorFM alkalmazásban, amit letölthetsz iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Produktivitás csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS