„Én is léptem már fel ezreknek, de ott elvész a lélek” – interjú Aranyosi Péterrel

 
Aranyosi Péter humoristát, a Dumaszínház egyik legrégebbi tagját százezrek hallották már fellépés közben. Ismerjük a humorát, hallottuk már sok poénját, de mit tudunk róla, mint emberről? Hogyan lesznek az általa megélt dolgokból átadható sztorik? Milyen szerinte a jó közönség? Hogyan mérhető szerinte a siker?

A humorista, akit a Dumaszínház mellett 19 év közös munka köt Fábry Sándorhoz, és aki immár 16 éve közönségszervező a Heti Hetesben, saját életmódjáról vallott őszintén a MentorFM stúdiójában. Íme az ember a humorista mögött: Aranyosi Péterrel Marton Krisztina HR tanácsadó beszélget.

 


 
Az "Én is léptem már fel ezreknek, de ott elvész a lélek" - interjú Aranyosi Péterrel” című MentorFM adást 2015. december 31. 12:00 - 2016. január 2. 12:00 óra között meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
Én is léptem már fel ezreknek, de ott elvész a lélek
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre, lépj be Facebook vagy LinkedIn fiókoddal, és egy vadonatúj világ tárul eléd! 11 csatorna több mint 120 adását hallgathatod meg teljesen ingyenesen, sőt! Le is töltheted a telefonodra, hogy internethasználat nélkül is elérhető legyen. Ha pedig lemaradtál az interjúról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, csak keresd a Sikeres emberek csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS