Aki magányos, az tehet róla?

 

Nem új keletű az a vélekedés, miszerint az elmagányosodást a többség önmagának, vagyis saját antiszociális viselkedésének és rossz kommunikációjának köszönheti. A közhiedelemmel ellentétben azonban számos kutatás szerint éppen a legmagányosabbak azok, akik kiváló szociális képességekkel rendelkeznek.

 

Az “Aki magányos, az tehet róla?” című MentorFM adást 2015. december 24. 12:00 - 2015. december 25. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi playerre kattintva.

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!
magányos

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS