A sikeres csapatmunka titka

 

Ha egy embert megbízunk azzal, hogy egy almát vágjon cikkekre, 2 perc alatt elkészül. Ha 10 emberre bízzuk ugyanazt az egy almát, talán 30 percig is eltart, mire eldöntik, ki szelje, mekkorára és hogyan. Az sem mellékes, milyen típusú embereknek kell együttműködniük és ki milyen módszerrel próbálja érvényesíteni akaratát, illetve mennyire összetett a feladat, amit közösen kell megoldaniuk. A produktív csapat összeállításának sok szempontja van, és az eszközökből is széles skála áll rendelkezésre. A HR Portal segítségével ma kiderül, mik a sikeres csapatmunka legfontosabb összetevői!

 

“A sikeres csapatmunka titka” című MentorFM adás 2015. december 9. 12:00 - 2015. december 10. 12:00 óra között meghallgatható az alábbi playerre kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

A sikeres csapatmunka titka

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS