A Facebook posztjaid elárulják, milyen ember vagy

 

A Facebook hírfolyamban állandóan esküvői fotókat és gyerekeket látsz? Esetleg egzotikus nyaralós fotókat, exkluzív rendezvényen készült képeket, guszta ételeket vagy csücsörítős szelfiket? A tudomány tudja a választ arra, hogy milyen lelkiállapot rejlik ezek mögött a posztok mögött valójában, és ha meghallgatod erről szóló adásunkat, Te is tudni fogod, hogy nem minden az, aminek látszik…

 

“A Facebook posztjaid elárulják, milyen ember vagy” című MentorFM adást december 5. 12:00 - december 6. 12:00 óra között meghallgathatod az alábbi lejátszóra kattintva!

 

 

Az idei adventi időszakot azzal tesszük emlékezetessé, hogy megnyitjuk a MentorFM mobilalkalmazásban található adások egy részét, így most okostelefon és applikáció nélkül minden nap másik adást hallgathatsz meg. Minden napi adás 24 órán keresztül érhető el: 12 órától másnap 12 óráig. Ha szeretnéd mind a 24 adventi adásunkat meghallgatni, lájkold most Facebook oldalunkat!

Facebook posztjaid elárulják, milyen ember vagy

 

Ha lekésel egy adást, az Android és iOS eszközökre ingyen letölthető MentorFM mobilalkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod, sőt, az adásokat ingyenesen le is töltheted a telefonodra, hogy internet nélkül is elérhetőek legyenek. Az appban több mint 100 hanganyag közül válogathatsz 11 témakörben: fejlesztheted az ön- és emberismeretedet, növelheted hatékonyságod, álláskeresési módszereket osztunk meg Veled. Exkluzív szakértői interjúkat is találsz számos csatornában, így sikeresebbé válhatsz az üzleti- és a magánéletben egyaránt. Próbáld ki, töltsd le most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS