A divat mint kulturális eszköz

 
Mindenki tudja, hogy mi az a divat, de kevesen gondolnak rá úgy, mint egy kulturális eszközre. Pedig a divat tisztán társadalmi jelenség, amely éppúgy tele van paradoxonnal, mint az azt megalkotó emberi természet. Az emberek egyszerre akarnak tartozni valahova és elkülönülni másoktól, miközben éppen ezzel az elkülönüléssel olvadnak be.
Ráadásul a divat illúziója az, hogy örökké divatos marad, miközben a változás az egyetlen állandóság a divatban. Ha érdekel, hogy kinek szól, hogyan működik és mi mozgatja a divatot, hallgasd meg erről szóló adásunkat!
 

 
"A divat mint kulturális eszköz" című MentorFM adást február 5., péntek 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
A divat mint kulturális eszköz

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd az Ön- és emberismeret csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS