7 tanulság a Karib-szigetekről, ami örökre megváltoztatja az életed

 
Ki ne álmodozott volna arról, hogy elköltözik egy lakatlan vagy legalább is kevéssé lakott szigetre, ahol a puha, fehér homokos parton és a türkiz kék, végtelen tengeren kívül semmi sincs? Csak napsütés, csend és nyugalom.

Egy ismert amerikai író, Amanda Walkins valóra váltotta ezt az álmát, és Washingtonból költözött a Magyarországnál nem sokkal nagyobb Hondurasba. A Karib-tengerrel 600 km-es, míg a Csendes-óceánnal 100 km-es partszakaszon érintkező országban Amanda olyan tapasztalatokra tett szert, melyek örökre megváltoztatták az életét. Hogy pontosan mi a 7 legfontosabb tanulság az ő történetéből, kiderül az alábbi player segítségével meghallgatható MentorFM adásból!

 
A “7 tanulság a Karib-szigetekről, ami örökre megváltoztatja az életed” című MentorFM adást 2016. június 2., csütörtök 12:00 óráig meghallgathatod a fenti playerre kattintva.
 
7 tanulság a Karib-szigetekről, ami örökre megváltoztatja az életed
 
Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: 170-nél is több hasonló, és ingyenes adás található a MentorFM alkalmazásban, amit letölthetsz iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Külföldön érvényesülnél? csatornában. Töltsd le az appot most!
 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS