5 tipp a produktív napért

 
Sokan 40, 50 vagy akár 60 órát is dolgozunk hetente. De vajon mennyi ebből az, ami igazán produktív munkával telik? Sokaknak megvannak az apró szokásaik, melyek segítenek az aktív munkavégzésre hangolódni. Van, aki híreket olvas, míg más nasizik a fiókból, vagy épp elszív egy cigarettát.

A gond akkor kezdődik, ha a sok kis munka között túl sok idő telik el a ráhangolódással, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy elment a nap, de nem haladtunk semmivel. Ideje tehát produktívabban tölteni a napot: a lehető legtöbb munkát elvégezni a lehető legkevesebb idő alatt. Ehhez adunk 5 gyakorlati tippet!
 

 
Az "5 tipp a produktív napért" című MentorFM adást március 11., péntek 12:00 óráig meghallgathatod a fenti lejátszóra kattintva!
 
5 tipp a produktív napért

Ha tetszett, amit hallottál, ne hezitálj: további hasznos adásokért töltsd le a MentorFM alkalmazást ingyenesen iOS vagy Android eszközödre. Ha pedig lemaradtál az adásról itt a weben, ne aggódj: az alkalmazásban korlátlan ideig meghallgathatod ingyen, keresd a Produktivitás csatornában. Töltsd le az appot most!

 

 
Letöltés:
Android
Letöltés:
Apple iOS